Kundvagn

 x 
Kundvagnen är tom


The FLO/UNDR utbytesfilter

Filtret till ditt alkaliska filtersystem behöver bytas efter hur mycket vatten som passerar och hur många som dricker av vattnet. Det är av yttersta vikt för att upprätthålla god filtrering, och kanske ännu viktigare att hälsoegenskaperna på vattnet är potenta!

Den nedre halvan av filtret består av KDF55 och en patenterat kol av högsta kvalitet. Det tar bort klor, kloraminer, flyktiga organiska föreningar, kemiska gifter, smaker, lukter och tungmetaller som bly och kvicksilver. Kvaliten på kolet är verkligen vad som skiljer det här filtret från andra kolbaserade filter. Kloraminer, som blir mer populär över hela USA och som finns i även i Sverige som ersättning för klor, är oerhört svårt att ta bort och standardiserat aktivt kol kan INTE eliminera den.

Efter rengöring av vattnet, är det dags att boosta det med vår unika Vitev Mix. En egenutvecklad blandning av mineraler och spårmineraler som ökar pH och avger joniserande egenskaper. 99,9% ren magnesium, infraröd keramik och turmalin alla har olika fördelar. Vissa reagerar med vatten, några lösa i vattnet och andra ger de specifika energifrekvenser vattnet upprätthåller.